MU: korrekt – Mourinho nem kérkedett Pedro elhappolásával

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.21. 15:44
Bár angol sajtóértesülések szerint a Manchester United is szerződtette volna Pedrót, végül a Chelsea-hez írt alá a Barcelonától távozó támadó. José Mourinho nem kérkedett vele, hogy sikerült a rivális elől elhappolnia.

„Csak a pályán szeretném legyőzni a Manchester Unitedet – mondta Mourinho. – Nem is szeretnék ebbe az irányba elmenni. A mi munkánk nem arról szól, hogy megakadályozzuk a legjobb játékosokat abban, hogy a riválishoz szerződjenek. Mi azt szeretnénk, hogy azok a labdarúgók, akik számunkra hasznosak lehetnek, nálunk legyenek.”Mourinho. – Nem is szeretnék ebbe az irányba elmenni. A mi munkánk nem arról szól, hogy megakadályozzuk a legjobb játékosokat abban, hogy a riválishoz szerződjenek. Mi azt szeretnénk, hogy azok a labdarúgók, akik számunkra hasznosak lehetnek, nálunk legyenek.”

A Manchester United így új cél felé kell, hogy irányítsa az energiáit, ám nem feltétlenül egy másik szélsőt szeretne szerződtetni, hanem csatárt Wayne Rooney mellé. A nyáron ugyanis Robin van Persie, valamint Radamel Falcao is távozott, és noha Javier Hernández visszatért kölcsönből a Real Madridból, szükség lehet újabb támadóra az Old Traffordon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik