MU: korábbi játékosa alaposan odaszúrt Louis van Gaalnak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.25. 11:35
Nem rejtette véka alá véleményét Louis van Gaallal, a Premier League-ben szereplő Manchester United labdarúgócsapatának korábbi menedzserével kapcsolatosan Adnan Januzaj.

A holland szakember 2014 és 2016 között irányította a Manchester Unitedet, ám az biztos, hogy Adnan Januzajnak nincs jó véleménye a 66 esztendős trénerről.Adnan Januzajnak nincs jó véleménye a 66 esztendős trénerről.

A belga válogatott futballista épp a Van Gaal érkezése előtti időszakban verekedte be magát az MU kezdőjébe, teljesítménye meggyőző volt, a klub szurkolói pedig óriási ígéretként tekintettek Januzajra.

Igen ám, de a tehetség Van Gaal keze alatt visszaesett – a szélsőnek meg is van a véleménye róla, miért.

„Ha gólt szerzek, azt biztosan Van Gaalnak ajánlom majd – idézi az As a jelenleg Real Sociedadban futballozó Januzajt. – Annyira nem akarom ecsetelni a témát, de mindenki tudja, milyen volt a viszonyom vele, rengeteg nézeteltérésünk volt, nem volt a legjobb a kapcsolatunk.”

„Nehéz volt. Frusztráló, amikor ilyen helyzetben vagy. Alig volt lehetőségem játszani, szinte folyamatosan a padon ücsörögtem, így aztán teljesen elveszítettem az önbizalmat, ráadásul apróbb sérüléseket is összeszedtem. Sokszor olyan posztokon erőltetett, melyeken korábban nem játszottam, így nem is volt tapasztalatom. Remélem, egy nap el tudom hallgattatni azokat az embereket, akik kritizáltak.”

A még mindig csak 22 éves Januzaj 2017 nyarán igazolt a Manchester Unitedtől a spanyol élvonalbeli Real Sociedadhoz.

Van Gaalt 2016 májusában menesztette a „vörös ördögök” vezetősége.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik