MU: ki lesz az edző? Az jöhet, amire senki sem számított

Vágólapra másolva!
2016.05.08. 16:22
Bár az utóbbi hónapokban úgy tűnt, már csak az a kérdés, mikor jelenti be a Manchester United labdarúgócsapata José Mourinho érkezését, könnyen lehet, hogy egy olyan forgatókönyv lép életbe, amivel kevesen számoltak!

Noha rengeteget kritizálják a drukkerek Louis van Gaal játékstílusát, a döcögős kezdés után odaérhet a Bajnokok Ligája-indulást érő helyre a Manchester United, sőt, az FA-kupát is behúzhatják a „vörös ördögök”.

José Mourinho neve ennek ellenére továbbra is napról napra felbukkan a manchesteri sajtóban, ám könnyen lehet, hogy érdekes fordulatot vesz a történet! A legújabb hírek szerint a következő idényben is Louis van Gaal irányíthatja a Unitedet.

Bár a vezetőségnek is voltak kétségei az utóbbi időben, állítólag egyre jobban bíznak a holland menedzserben, és nem akarván kapkodni többszöri tárgyalás után úgy döntöttek, a 2016–2017-es idényt is vele kezdheti meg az együttes.

Egybehangzó angol lapértesülések szerint ehhez „csupán” annyi kell, hogy odaérjen a Premier League tabellájának negyedik helyére a csapat, valamint behúzzák Van Gaalék az FA-kupát.

A holland biztos a sikerben, a britek úgy tudják, már meg is hosszabbította egy évvel manchesteri lakása bérleti szerződését…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik