MU: Keresett a Juventus? Csak a Man. United érdekel - Falcao

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.29. 14:21
Radamel Falcao, az angol Premier League-ben szereplő Manchester United labdarúgója azt állítja, nem foglalkozik a Juventus érdeklődésével.

A kolumbiai támadó csalódást keltően futballozik a Manchester Unitedben, 22 mérkőzésen mindössze négy gólt szerzett, így sok kritika éri. Falcao kölcsönszerződése a nyáron lejár az MU-val, de továbbra sem biztos, hogy marad-e az Old Traffordon, ezért több klubbal is szóba hozták: a Chelsea-vel, a Liverpoollal, az Atlético Madriddal, valamint a Juventusszal is. Chelsea-vel, a Liverpoollal, az Atlético Madriddal, valamint a Juventusszal is.

„Megkeresett a Juventus? Sok mindenről beszélnek az emberek, de én százszázalékosan a jelenlegi csapatomra fókuszálok, csak a Manchester United érdekel – mondta Falcao az egyik kolumbiai rádióadónak.

A csatár nemrégiben elismerte, továbbra is jó labdarúgónak tartja magát, ezért több játéklehetőségre vágyik. Ehhez azonban nem feltétlenül kell eligazolnia.

„Lesz még néhány fontos mérkőzés ebben a szezonban, azokon még bizonyíthatok. Remélem, hamarosan változik a helyzetem.”

Az MU a bajnokságban a Manchester Cityvel, az Arsenallal és a Chelsea-vel is összecsap még, és mindenképpen szeretne Bajnokok Ligája-indulást érő pozícióban végezni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik