MU: jön a PRD – ez Van Gaal ajánlata a Barca-játékosnak?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.05. 10:49
Louis van Gaal, a Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere angol sajtóhírek szerint tett egy visszautasíthatatlan ajánlatot Pedrónak, az FC Barcelona szélsőjének, aki alapembere lehet az angol gárdának.

Hétfő délelőtt arról számoltunk be, hogy Pedro megállapodott a Manchester Uniteddel: ötéves szerződést köt a klubbal évi ötmillió eurós fizetség fejében. Egybehangzó sajtóhírek szerint hamarosan a két klub is megegyezhet egymással, állítólag már csak az a kérdés, hogy 30 millió eurót fizessenek-e az angolok, vagy 25 milliót és különböző bónuszokat

A Daily Telegraph úgy tudja, Louis van Gaal, a „vörös ördögök” menedzsere már le is ült a jövőről beszélni Pedróval, akinek megígérte, alapembere lesz a megújuló manchesteri támadótriónak.Pedro megállapodott a Manchester Uniteddel: ötéves szerződést köt a klubbal évi ötmillió eurós fizetség fejében. Egybehangzó sajtóhírek szerint hamarosan a két klub is megegyezhet egymással, állítólag már csak az a kérdés, hogy 30 millió eurót fizessenek-e az angolok, vagy 25 milliót és különböző bónuszokat

A Daily Telegraph úgy tudja, Louis van Gaal, a „vörös ördögök” menedzsere már le is ült a jövőről beszélni Pedróval, akinek megígérte, alapembere lesz a megújuló manchesteri támadótriónak.

A holland mester állítólag úgy tervez, 4–3–3-as felállásban küldi pályára csapatát, amelynél a támadósorban Pedro, Wayne Rooney és Memphis Depay kaphat helyet, azaz létrejön a „PRD” a Real Madrid BBC-jének (Bale, Benzema, C. Ronaldo) és a Barcelona MSN-jének (Messi, Suárez, Neymar) mintájára.

Az angolok szerint a Barcelona szélsőjének nagyon tetszett az ötlet, és már alig várja, hogy felhúzhassa az MU mezét, így már valóban csak a hivatalos bejelentés időpontja kérdéses az átigazolásával kapcsolatban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik