MU: Javier Hernández dicsérte a szerény Nanit

Vágólapra másolva!
2013.02.19. 11:04
Csereként beállva szerzett döntő érdemeket a Reading elleni manchesteri sikerben a United portugál légiósa, Nani. Az FA-kupa 5. fordulójában 2–1-re nyert az esélyesebb MU, Nani pedig nem csinált problémát és hiúsági kérdést abból, hogy a kispadról kellett beállnia.

„Mindenkinek minden másodpercben készen kell állnia arra, hogy a csapat segítségére legyen – mondta a 43. percben Phil Jonest váltó Nani. – Amikor lehetőséget kapok, csak a legjobbamat akarom nyújtani, hogy azzal a hasznára legyek az együttesnek. Nagyon boldog voltam az este, hogy ez sikerült."Nani. – Amikor lehetőséget kapok, csak a legjobbamat akarom nyújtani, hogy azzal a hasznára legyek az együttesnek. Nagyon boldog voltam az este, hogy ez sikerült."

A portugál szélső a 69. percben juttatta vezetéshez az övéit, majd a 72. percben érkezett a mexikói Javier Hernández, aki megduplázta az MU fórját.

„Az utolsó percig küzdenünk kellett, mert a Reading erre kényszerített minket, de tudtuk, hogy kitartunk, és megőrizzük az előnyünket – mondta a második gólt szerző Chicharito, aki Nanit is dicsérte. – Ragyogóan játszott ezen a meccsen, már az első labdaérintéséből majdnem gólt szerzett. Később aztán betalált, kialakított néhány helyzetet, és a gólom előtt ő adta középre a labdát."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik