MU: így reagált rá Martial, hogy Rooney nem tudta, ki ő

Vágólapra másolva!
2015.09.02. 19:10
Mint beszámoltunk róla, Anthony Martial a Monacótól a Manchester Unitedhez igazolt. A csatár minden idők legdrágább francia labdarúgója lesz, ha teljesül az átigazolási feltételek mindegyike, 80 millió euróért vált klubot. Wayne Rooney az átigazolás előtt azonban nem tudta, ki az új szerzemény, ezért csapattársát kérdezte róla. Martial szerint ez teljesen normális.

„Rooney a repülőn odajött hozzám és megkérdezte, ki az a Martial. Tudni akarta, kire aggatták rá a »nyolcvanmilliós MU-csatár« jelzőt a brit lapok. Elmondtam neki, hogy ő nagyszerű játékos és hatalmas lehetőségek rejlenek benne. Technikás, gyors és kemény, kicsit olyan, mint Thierry Henry” – mondta korábban Morgan Schneiderlin, az MU középpályása.Morgan Schneiderlin, az MU középpályása.

„Teljesen normális, hogy Rooney nem ismer engem – reagált Martial. – Nem játszottam sokat a francia élvonalban, és most vagyok először a válogatott tagja. De örülök, hogy ilyen csapattársam lesz, kiváló csatár, aki mellett sokat fejlődhetek.”

„Nem tudom, érek-e nyolcvanmillió eurót. Nem érdekelnek a számok, ez a két klubra tartozik csak. Nem is érzem, hogy emiatt nagy lenne rajtam a nyomás. Igaz, őrültnek hangzik ez az összeg egy ilyen fiatal játékosért (19 éves – a szerk.), mint én. Ilyen a futballpiac és nem tehetek semmit sem ellene. Próbálok nem erre fókuszálni, csak a játékra.”

Martial elmondta azt is, már beszélt Louis van Gaal menedzserrel arról, milyen poszton játszik majd. Leginkább középen szeret futballozni, de a holland szakember szélsőként is számíthat rá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik