MU: így hívták Solskjaert, aki erre szólt, hogy fejezzék be

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.06. 21:52
null
Ole Gunnar Solskjaernek nem tetszett az új megszólítás (Fotó: AFP)
Ole Gunnar Solskjaer népszerűsége egyelőre töretlen a Manchester Unitednél: a norvég menedzser irányítása alatt eddig mindössze egyetlen döntetlen rondít bele a hibátlan összképbe a „vörös ördögöknél”. A szakember vezetésével a pályán kívül is barátságos a hangulat az MU-nál, és ezt már a stábtagok is érzékelik.


Solskjaer a Manchester Unitedhez visszakerülve nagyrészt ugyanazon emberek között találhatta magát az edzőközpontban, mint akik már játékosként is körülvették. Ám ezek az emberek elkezdték Főnöknek hívni a norvégot, ő pedig úgy érezte, ez így nincs rendben.


„Amikor visszatértem, Kath (a recepciós, akit Solskjaer az első napján megajándékozott - a szerző) volt az első, akivel találkoztam. Ezután találkoztam a stábtagokkal, ők már akkor itt voltak, amikor játékos voltam. Aztán elkezdtek Főnöknek hívni, én pedig szóltam, hogy fejezzék be. A nevem Ole. Szólítsatok Olénak.”

 

utdreport on Twitter

Solskjr: "Kath (receptionist) was the first person I saw when I came here. Then I met the staff who've been here since I was a player. They started calling me 'boss.' I told them: 'Stop that. My name is Ole. Call me Ole.'" #mulive [mirror]



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik