MU: Ibra nélkül nem tudjuk rotálni Lukakut – Mourinho

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.30. 09:31
null
Romelu Lukaku szórja a gólokat új csapatában (Fotó: AFP)
José Mourinho, a Premier League-ben szereplő Manchester United menedzsere elmondása szerint nem engedheti meg magának, hogy pihentesse Romelu Lukakut – legalábbis addig, amíg Zlatan Ibrahimovic fel nem épül sérüléséből.

 

A nyáron 75 millió fontért szerződtetett belga támadó gyorsan alapemberré vált a „vörös ördögöknél", a szezonbeli tíz mérkőzés közül csak a Burton Albion elleni Ligakupa-meccsen nem játszott, a többi kilenc találkozón a kezdőcsapatban kapott helyet.

Bár Mourinho ismert arról, hogy szereti forgatni a játékosokat, a csatárposzton erre még egy darabig nem lesz lehetősége.

„Ibrahimovic nélkül nem tudjuk rotálni Lukakut, főleg mert Marcus Rashford más pozícióban szerepel. Szóval amíg Zlatan nem tér vissza, addig nem gondolhatunk arra, hogy pihenőt adunk Lukakunak, de ugyanez igaz más posztokon szereplő játékosokra is” – mondta a portugál.

Habár Belgium már biztosította a helyét a 2018-as világbajnokságon, Mourinho nem kéri meg Roberto Martínez szövetségi kapitányt, hogy pihenőt adjon a klasszis támadónak.

„A belga válogatott Roberto hatásköre, ő dönti el, hogy játszatja-e, avagy sem. Én nem mondhatom meg neki, hogy mit tegyen, ez Roberto felelőssége.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik