MU: Ibra parádés karácsonyi ajándékkal lepte meg feleségét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.08. 13:10
Zlatan Ibrahimovic, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő (Premier League) Manchester United támadója nem mindennapi ajándékot tett a fa alá karácsonykor. Fogalmazhatnánk úgy is, hogy tipikus zlatanos meglepetés volt.

Egy kép. Ebben még önmagában semmi különös nincs. Na, de milyen kép?! A The Sun arról ír, hogy a svéd klasszis azt a fotót adta feleségének karácsonyra, amin Jesse Lingarddal van együtt a West Brom elleni mérkőzésen. A 24 éves játékos aligha emlékszik vissza szívesen arra a pillanatra…

Ki ne látta volna a képet? Hiszen bejárta az egész világot – ráadásul nem kis mémháború is kitört az eset után.

Lepergett Lingard élete filmje, amikor Ibra elindult felé (Fotó: AFP)
Lepergett Lingard élete filmje, amikor Ibra elindult felé (Fotó: AFP)

A Sunnak egy forrás (vélhetően egy nyomdai alkalmazott) arról beszélt, hogy Ibrahimovic náluk nyomtattatta ki a képet, majd kereteztette be, és azt mondta, hogy hazaviszi a feleségének, ugyanis ez lesz a karácsonyi ajándéka.

A forrás szerint a 35 éves labdarúgó néhány nappal karácsony előtt járt náluk. Elmondása szerint nagyot nevettek, amikor Ibra kijelentette, mi a célja a képpel – de nemcsak ők, hanem a futballista is.

Egy szó mint száz, Ibrahimovicból kinézzük, hogy ezzel a képpel lepte meg tizenegy évvel idősebb kedvesét. De egyáltalán nem kizárt, hogy troll volt, és csak a személyzetet akarta kicsit becsapni, a képet meg csak szimplán hazavinni és betenni a vitrinbe a sok többi ibrás kép mellé. Mondjuk, akkor is troll, ha a feleségének adta…

Egyébként a csatár egyszer azt mondta az egyik riporternek, aki megkérdezte tőle, hogy mit adott feleségének születésnapjára, hogy semmit, hiszen már van egy Zlatanja.

SZAVAZÁS

Ön szereti Zlatan Ibrahimovic stílusát?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik