MU: Hülye voltam, amikor arról beszéltem, hogy… - Van Gaal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.20. 11:59
null
Louis van Gaal úgy érzi, kommunikációs hibát követett el (Fotó: Action Images)
Louis van Gaal, a Manchester United menedzser a West Bromwich Albion elleni hétfői bajnoki mérkőzést megelőzően arról beszélt, megbánta, hogy korábban úgy nyilatkozott, három hónap után lehet várni, hogy meglátszik a munkája a csapat teljesítményén.

 

„Hülye voltam, amikor arról beszéltem, hogy három hónap után ítéljék meg a munkámat, mert azóta a médiában másról sincs szó, mint a három hónapról. Mindig a teljesítmény számít, de a teljesítmény mindig hullámzó. Az időpont, az aktuális meccs határoz meg mindent” – nyilatkozta Van Gaal.

A holland szakember szerint csapata számára nagyon hiányzik az európai kupaszereplés, amit lehetetlen edzésmunkával helyettesíteni, ám bízik benne, hogy eljön a fordulópont, ami formajavulás hoz magával. Visszautalt rá, hogy a Bayern Münchennél a Juventus elleni idegenbeli fellépés volt hasonló mérkőzés.

„Azt hiszem, nyertünk négy egyre a Juventus ellen egy fantasztikus összecsapáson, ami pszichológiai megerősítést jelentett. Az nagyon jó meccs volt, az Everton elleniről ezt nem mondhatjuk el, az első hatvan percről talán, de egy meccs kilencven percig tart. Szerintem nem feltétlenül a pontok a legfontosabbak a fejlődésben, a meccs, a stílus, a formáció az, a filozófia. A pontok jönnek, ha jól játszunk, és nem hatvan, hanem kilencven percen át” – tette hozzá a 63 éves menedzser.

PREMIER LEAGUE, 8. FORDULÓ
West Bromwich Albion–Manchester United 21.00 (tv: Digi Sport1)
Tabella>>

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik