MU: hárommeccses eltiltás várhat Schweinsteigerre

Vágólapra másolva!
2015.12.06. 22:53
Bastian Schweinsteigert, a Manchester United futballistáját három mérkőzésre eltilthatják, ha beigazolódik, hogy szabálytalan volt a West Ham United elleni bajnokin.

Mint beszámoltunk róla, a Manchester United 0–0-s döntetlent játszott a West Hammel a Premier League 15. fordulójának szombati játéknapján. a Manchester United 0–0-s döntetlent játszott a West Hammel a Premier League 15. fordulójának szombati játéknapján.

A mérkőzést közvetítő televízió-társaság kamerái rögzítették, ahogy a világbajnok játékos megnézte magának a West Ham játékosát, Winston Reidet, mielőtt megütötte. A találkozó játékvezetője, Mark Clattenburg nem látta az esetet, ahogy az asszisztensei sem, így csak visszamenőleg lehet ítéletet hozni.

„Tudta, hogy mit csinált, fejbe könyökölt” – kommentálta az esetet az „áldozat”, Reid.

„Piros lapot kellett volna kapnia, egyértelmű eset volt” – tette hozzá Slaven Bilic, a West Ham menedzsere.

Clattenburg hamarosan beszél az FA illetékeseivel, hogy kiderüljön, tényleg nem látta az esetet. Ha ez így van, akkor egy háromfős, korábbi bírókból álló bizottság vizsgálja meg a videó bizonyítékokat.

Amennyiben egyhangúlag megegyeznek, hogy Schweinsteigert le kellett volna küldeni a pályáról, akkor hárommeccses eltiltás várhat a német játékosra, aki így nem léphet pályára a Bournemouth, a Norwich és a Stoke City elleni találkozókon.

Az eset

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik