MU: hárman vinnék a támadót, cserélhetnek a Chelsea-vel

Vágólapra másolva!
2018.07.23. 10:47
null
Anthony Martial kékre válthatja a vöröst (Fotó: AFP)
Bayern München, Borussia Dortmund, Chelsea – a Sky Sports News úgy értesült, hogy ez a három klub érdeklődik a Manchester Unitedtől elvágyódó Anthony Martial iránt.

 

A 22 esztendős francia – aki jelenleg az Egyesült Államokban edzőtáborozik az MU-val – szerződése 2019 nyaráig szól, és bár Martial közölte José Mourinhóval, hogy el szeretné hagyni a klubot, a „vörös ördögök” érvényesítenék a megállapodásba foglalt plusz egy éves záradékot, és hosszabbítanának a támadóval.

Ami az érdeklődőket illeti, a Sky Sports szerint még egyik klub sem tett hivatalos ajánlatot, a Bayern csak akkor lép akcióba, ha a manchesteriek csökkentik a kért árat. A Chelsea esetében Eden Hazard és Willian sorsa lehet perdöntő az ügyben, utóbbit ráadásul az MU is vinné, így nincs kizárva, hogy a két üzletet összevonják az érintettek.

„Én személy szerint Los Angelesben szeretnék lenni, mégis San Joséban vagyok. Az életben nem csinálhatod mindig azt, amit akarsz” – reagált Mourinho sajátos stílusában játékosa elvágyódására.

Martial egyre kevesebb lehetőséget kapott a portugál menedzsertől Alexis Sánchez januári érkezése óta – a francia a 2017–2018-as szezont 45 összecsapáson 11 találattal és 9 gólpasszal zárta. A Manchester United áprilisban új, öt évre szóló szerződést kínált neki, ő azonban elutasította az ajánlatot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik