MU: „Ha Pogbának ez az ára, mennyi lett volna Scholes?”

Vágólapra másolva!
2016.08.01. 11:00
Diego Forlán, a Manchester United és az Atlético Madrid korábbi sztárja elmondta véleményét Paul Pogba lehetséges szerződtetéséről.

„Ha Pogbáért 120 millió eurót kellene fizetnie a Manchester Unitednek, akkor mennyit kellett volna Paul Scholesért? Ő a legjobb középpályás, akivel valaha játszottam, messzemenőleg lekörözött mindenkit” – mondta a 37 éves Diego Forlán a The Nationalnak.Diego Forlán a The Nationalnak.

„Az MU nagyon szerencsés volt, hogy Scholesnak nem volt oka rá, hogy játékosként elhagyja a klubot, helyi srác volt (Scholes Salfordban, Manchester egyik kerületében született – a szerző), ráadásul óriási szurkolója a »vörös ördögöknek«, az egyik olyan futballista, akit minden hozzájuk kötött – tényleg otthon volt, ráadásul mindent megnyert a csapattal, szerintem esély sem volt rá, hogy a Real Madridhoz vagy mondjuk a Bayern Münchenhez igazoljon.”

„Pogba nagyszerű játékos, kedvelem őt, korszaka egyik legjobbja a poszton. Hogy megéri-e azt az összeget, amit vele kapcsolatban emlegetnek? Erre csak egyet tudok mondani, mindenki annyit ér, amennyit adnak érte.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik