MU: Ha megnyerném a BL-t, attól jobb lennék? – Ibra

Vágólapra másolva!
2017.12.09. 15:01
Zlatan Ibrahimovic, a Manchester United sztárja elmondta, noha karrierje során eddig még nem nyert labdarúgó Bajnokok Ligáját, azért ettől nem érzi rosszul magát.

„Persze, valami még hiányzik a gyűjteményemből – utalt a 36 éves Ibrahimovic arra, hogy a legrangosabb európai kupasorozatban még nem sikerült az első helyen zárnia. – Ám mindig felteszem magamnak a kérdést: »Ha megnyerném a BL-t, attól jobb játékos lennék?« Hát nem. »És ha nem nyerem meg, attól rosszabb leszek?« Nem.”„Persze, valami még hiányzik a gyűjteményemből – utalt a 36 éves Ibrahimovic arra, hogy a legrangosabb európai kupasorozatban még nem sikerült az első helyen zárnia. – Ám mindig felteszem magamnak a kérdést: »Ha megnyerném a BL-t, attól jobb játékos lennék?« Hát nem. »És ha nem nyerem meg, attól rosszabb leszek?« Nem.”

„Természetesen mindenáron szeretnék egy Bajnokok Ligája-serleget, bármikor pályára lépek, a győzelemért küzdök, de hadd fordítsam ezt le azoknak, akik egyszer mondjuk nyertek BL-t, volt egy remek szezonjuk, de utána eltűntek a semmiben és több nagy eredményük már nem volt. Én minden évben kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtok, de tényleg minden egyes évben. Az elmúlt húsz esztendőt és az ezalatt összegyűjtött 33 trófeát pedig nem cserélném el egy BL-trófeáért, mert én minden egyes esztendőben bebizonyítottam, hogy ki vagyok, folyamatosan meghatározó szerepet töltöttem be.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik