MU: „Gyakran ugrattuk CR-t, hogy Beckham az igazi 7-es”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.07. 18:22
Rio Ferdinand, a Manchester United labdarúgócsapatának korábbi sztárja az egyik televíziós műsorban elárulta, néhány társával annak idején gyakran heccelte Cristiano Ronaldót, aki David Beckham után a 7-es mezt öltötte magára az MU-ban.

David Beckham 1991 és 2003 között volt a Manchester United játékosa, távozása után nem sokkal az angol csapat szerződtette Cristiano Ronaldót. Rio Ferdinand, aki tizenkét évig erősítette a manchesterieket, a Fletch & Sav televíziós műsorban elárulta, CR érkezése után a védő és néhány társa gyakran ugratta a portugált azzal, hogy az MU igazi 7-ese David Beckham. Ez persze felidegesítette az azóta szupersztárrá váló játékost.

„Az öltözőben néhányan – jómagam, Quinton Fortune, Darren Fletcher és Wayne Rooney – mindig azzal hecceltük, hogy Beckham az igazi hetes. Ő a legjobb, az apa. Ő van legfelül, míg Cristiano csak alul helyezkedik el.”

„Látni lehetett rajta, hogy ideges és kétségbeesett emiatt, de ez számára motiváció volt, és kellett ahhoz, hogy végül igazi klasszissá váljon.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik