MU-fordítás, mókás öngól, Bale-mesterhármas - szerdai videók

Vágólapra másolva!
2012.12.27. 11:23
Az angol Premier League 19. fordulóját karácsony másnapján rendezték, a játéknap számos érdekességgel szolgált: az MU tovább növelte előnyét a táblázaton, Geráék nem mindennapi öngóllal nyertek, míg Gareth Bale három gólt szerzett. Tekintse meg video-összeállításunkat a játéknap érdekesebb momentumairól! 




Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság karácsonyi fordulója is szolgáltatott meglepetéseket, többek között a bajnoki címvédő Manchester City egy vitatott góllal maradt alul a Sunderlanddel szemben. Ezzel, és a Newcastle elleni sikerével a városi rivális MU hétpontosra növelte előnyét a tabellán, mondanunk sem kell, a „vörös ördögök” ezúttal is hátrányból fordították meg a találkozót.

SUNDERLAND–MANCHESTER CITY 1–0


MANCHESTER UNITED–NEWCASTLE UNITED 4–3


A Liverpool folytatta hullámzó szereplését, Gerrard góljával még vezettek a „vörösök”, de a Stoke könnyedén fordított a végül 3–1-re megnyert a mérkőzésen, míg a Tottenham, többek között Gareth Bale mesterhármasának köszönhetően 4–0-ra gázolt át a szebb napokat is megélt Aston Villán. Gera Zoltán csapata, a West Bromwich Albion továbbra is tartja a lépést a nagyokkal, ezúttal a QPR-t múlta felül 2–1-re, közte egy igen komikus találattal, ugyanis a londoniak kapusa, Robert Green a saját kapujába paskolta a magasról érkező labdát.

STOKE–LIVERPOOL 3–1


ASTON VILLA–TOTTENHAM 0–4



QUEENS PARK RANGERS–WEST BROMWICH ALBION 1–2


A Chelsea Juan Mata gyönyörű találatával győzte le idegenben a Norwich Cityt, ezzel továbbra is zárkózik az élbolyra.

NORWICH CITY–CHELSEA 0–1


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik