MU: „Ferguson azt mondta, 99 százalék, hogy CR visszatér”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.02. 12:06
null
Ferguson biztos volt benne, hogy Cristiano Ronaldo visszatér. Aztán máshogy alakult… (Fotó: Reuters)
Patrice Evra, a Manchester United korábbi (a Juventus jelenlegi) labdarúgója elmondta, Sir Alex Ferguson a visszavonulása előtt közvetlenül azt mondta, még évekig marad az Old Traffordon, és 99 százalékig biztos benne, hogy Cristiano Ronaldo visszatér.

„Emlékszem, két héttel azelőtt beszéltünk, hogy bejelentette a visszavonulását – idézte fel emlékeit Evra. – Azt mondta nekem, még öt évig itt lesz, ennek pedig nagyon örültem, motivált voltam. Évről évre fiatalabbnak nézett ki, hihetetlen volt!”

„Még azt is mondta, kilencvenkilenc százalékig biztos benne, hogy Cristiano Ronaldo visszatér. Erre azt válaszoltam, »Wow, ezzel visszatérünk az elitbe, ismét megnyerhetjük a Bajnokok Ligáját!«.”

Mint ismert, Ferguson sógornője, Bridget Robertson (aki felesége, Cathy ikertestvére volt) halála miatt fejezte be az edzősködést. A skót szakember így azt az ígéretét nem tudta beváltani, ahogy a portugál sem tért vissza az Old Traffordra.

„Mindenki tudja, mi történt utána. Tudják, milyen érzés az, amikor elveszettnek érzed magad, és azt gondolod, összeomlott a világod? Igazi trauma volt ez a számomra.”

A Manchester United a következő szezonban David Moyes vezetésével a hetedik helyen végzett, a francia balhátvéd pedig a Juventushoz igazolt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik