MU: Ferguson leborotváltatta a hajam a wc-ben - Beckham

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.26. 12:35
null
Ami a válogatottnál belefért, az Sir Alex Ferguson MU-jában már sok volt (Fotó: dailymirror.co.uk)
David Beckham, a labdarúgó-pályafutását 2013-ban befejező angol legenda egy eddig ismeretlen történetet osztott meg, mely szerint Sir Alex Ferguson miatt kellett leborotválnia a haját, mikor még a Manchester United játékosa volt.

A Manchester United az 1999–2000-es szezonban begyűjtötte 13. bajnoki címét a Premier League-ben, így pályára léphetett a Wemleyben a Szuperkupában, ahol a „vörös ördögök” ellenfele a Chelsea volt. A találkozó előtt azonban akadt egy kis probléma a manchesterieknél…

„Egy jó órával a kezdés előtt már az öltözőben voltam, próbáltam felkészülni a találkozóra, erre betoppant az ajtón Sir Alex Ferguson, rám nézett, meglátta a hajamat, és közölte, azonnal el kell tüntetnem azt a valamit a fejemről" – mesélte a Graham Norton Show-ban David Beckham.

David Beckham a 2000-es angol Szuperkupa-meccsen, a „taraj” egy szempillantás alatt eltűnt (Fotó: dailymirror.co.uk)
David Beckham a 2000-es angol Szuperkupa-meccsen, a „taraj” egy szempillantás alatt eltűnt (Fotó: dailymirror.co.uk)

„Először természetesen rávágtam, hogy szó sem lehet róla. Aztán megláttam, hogy néz rám, és hamar megváltozott a véleményem… Nem volt mit tenni, fogtam egy borotvát, bevonultam a wc-be, és leborotváltam a hajam” – mondta az angol ikon, aki bevallotta, mára megértette Fergusont.

„Sir Alex kőkemény edző volt, de mindig a klub érdekeit tartotta szem előtt. Azt akarta, hogy profiként viselkedjünk és profinak nézzünk ki, ebbe pedig nem fért bele a spéci frizurám. Sokszor nem értettem, mit, miért tesz, de visszagondolva, mindenben igaza volt. Hosszú éveken át olyan volt számomra, mint egy második apuka” – tette hozzá Beckham.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik