MU: fantasztikus igazolásnak tartja elődje Luke Shaw-t

Vágólapra másolva!
2014.07.20. 21:24
null
Irwin szerint védekezésben elkövet majd egy-két hibát Shaw (fehérben), de biztos benne, hogy fejlődik majd (Fotó: Reuters)
Az angol Premier League-ben szereplő Manchester United labdarúgócsapatának ezen a nyáron szerződtetett játékosát, Luke Shaw-t dicsérte a klub korábbi kiváló balhátvédje, Denis Irwin.

A mindössze 19 esztendős játékos a Southamptontól 37.5 millió euróért került az Old Traffordra. A fiatal játékos a vb-n is pályára lépett, a Costa Rica elleni utolsó csoportmérkőzésen a kezdőben kapott lehetőséget.

„Gyors, remekül csatlakozik a támadásokhoz és szemtelenül fiatal – kezdte Shaw értékelését a „vörös ördögök” mezét 368 mérkőzésen viselő Irwin. – A következő években kiderül majd, hogy fantasztikus igazolás volt a Manchester United számára.”

Sokan úgy gondolják, hogy egy ilyen fiatal játékosért nem lett volna szabad ennyi pénzt kifizetnie a manchesterieknek, Irwin azonban nem tartozik közéjük.

„A piac diktálja, mennyit kell költened egy futballistára, és tudjuk, hogy a Chelsea is érdeklődött iránta. El kell fogadnunk, hogy védekezésben elkövet majd egy-két hibát, de az elmúlt két szezonban a Premier League-ben játszott, és biztos vagyok benne, hogy napról napra egyre jobb lesz.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik