MU: Falcao maradna, ám nem tudja, a klub akarja-e őt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.17. 18:20
Radamel Falcao, a Premier League-ben szereplő Manchester United labdarúgócsapatának kolumbiai sztárja elmondása szerint felépült korábbi sérüléséből, és a pályán is győzelmekhez segítené együttesét, kölcsönszerződésének lejárta után pedig maradna Manchesterben, ahol hosszú távra tervez.

Mint ismert, Radamel Falcao egyéves kölcsönszerződéssel, 20 millió fontért érkezett a Manchester Unitedhez, amelynek a szezon végén opciós joga van a megvásárlására, ám a csatár az angol csapatnál eddig folyamatosan sérülésekkel bajlódott, és nyolc mérkőzésen csupán egyszer talált be az ellenfelek kapujába.

A kolumbiai támadó egy interjúban elárulta, jól érzi magát Manchesterben, és mindenképpen maradni szeretne, ám ez nem rajta múlik, azt viszont nem tudja, hogy a MU-nak mi a szándéka vele.

„Boldog vagyok a városban, a klubnál, élvezem az itt töltött időt. Maradni szeretnék, de nyilván többet kéne játszanom, és utána elemezném a helyzetem. De ha rajtam múlik, itt folytatom – mondta Falcao. – Sokat beszélünk Van Gaallal, nagyon tisztelem őt és a filozófiáját, és mivel volt már korábban is egy sérülésem, ki kellett várnom, amíg ismét pályára léphetek. Most viszont nagyon jól vagyok, már majdnem százszázalékos állapotban, úgyhogy a továbbiak Van Gaaltól függök, ha ő úgy dönt, már többet is tudok játszani."

„Úgy érzem, készen állok, és eljött az én pillanatom, a csapatnak pedig szüksége van rám. Valahányszor lehetőségem lesz rá, akkor minden tőlem telhetőt megteszek majd" – fogalmazott Falcao.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik