MU: Falcao és RvP megfér egymás mellett - Van Gaal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.20. 15:46
Az angol Premier League-ben szereplő Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere, Louis van Gaal szerencsésnek érzi magát, hogy öt játékost is bevethet a két csatár posztjára.

A Manchester United az átigazolási időszak utolsó napján szerződtette Radamel Falcaót. Bár Danny Welbeck és Javier Hernández távozott a csatárok közül, ennek ellenére sokan úgy gondolták, Wayne Rooney és Robin van Persie mellett már felesleges volt kölcsönvenni a Monacótól a kolumbiai támadót.

„Falcao és Van Persie megfér egymás mellett, nem zavarják egymást a pályán – mondta Van Gaal. – Falcao kiváló csatár, ezt már az első sajtótájékoztatón elmondtam. Természetesen Van Persie is nagyszerű futballista. Rajta kívül itt van még Wayne Rooney, Adnan Januzaj és James Wilson is. Öt csatárunk van két helyre, kénytelen leszek választani.”

Januzaj mesterhármast jegyzett a manchesteriek U21-es csapatában hét közben a Sunderland ellen, a holland szakember nagyon örült ennek, de a belga támadónak még dolgoznia kell azért, hogy kezdő legyen.

„Komplett játékosokkal kell felvennie a versenyt ahhoz, hogy bekerüljön. Nem kezdhetünk tizenöt emberrel, csak tizenegy fér fel a pályára. Ha négy–három–háromban állunk majd fel, elképzelhető, hogy több lehetőséget kap.”

Van Gaal megerősítette, Chris Smalling készen áll a visszatérésre, így ő is bevethető lesz vasárnap a Leicester elleni találkozón.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik