MU: Ezzel szívattam mindig Cristiano Ronaldót… – Van der Sar

Vágólapra másolva!
2018.03.13. 21:07
Edwin van der Sar, a korábbi holland válogatott kapus jó néhány évet egy csapatban töltött a Manchester Unitednél Cristiano Ronaldóval. És most azt is elárulta, mivel tudta őrületbe kergetni – természetesen csak viccből – a portugál klasszist.

„Egészen elképesztő, milyen intenzitással csinált már akkor is mindent Cristiano Ronaldo. Mindenre óriási figyelmet fordított, az étkezésre, az erősítésre, a megfelelő pihenésre” – mondta a FourFourTwo-nak a holland kapus, aki ki is használta CR lelkesedését egy kis viccelődésre.„Egészen elképesztő, milyen intenzitással csinált már akkor is mindent Cristiano Ronaldo. Mindenre óriási figyelmet fordított, az étkezésre, az erősítésre, a megfelelő pihenésre” – mondta a FourFourTwo-nak a holland kapus, aki ki is használta CR lelkesedését egy kis viccelődésre.

Edwin van der Sar nagyon jó futballistának és remek embernek tartja CR-t (Fotó: AFP, archív)
Edwin van der Sar nagyon jó futballistának és remek embernek tartja CR-t (Fotó: AFP, archív)

„Edzések után mindig kint maradt a pályán, és a szabadrúgásokat gyakorolta, és minden alkalommal megkért, álljak be a kapuba. Az ifiből felhozott fiatal kapusok szívesen védtek volna ellene, de ő nekem akart gólt rúgni. Én meg mindig azzal szívattam, hogy jobban jár a fiatal kapusokkal, ellenem úgysem találna be soha, az jobbat tenne az önbizalmának, ha a kicsik ellen próbálkozna…” – sztorizott Van der Sar.

„Cristiano nagyon jó srác, és a kép, ami kialakult róla a köztudatban, egyáltalán nem jellemzi őt” – tette hozzá a holland.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik