MU: évi 100 millió euró és az Adidas segítségével csábítanák át Messit

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.21. 19:50
null
Lionel Messi a világ legjobban fizetett sportolójává válhat
Spanyol forrás szerint a Premier League-ben szereplő Manchester United 50 millió eurót fizetne Lionel Messinek, hogy a Barcelonával való hosszabbítás helyett aláírjon a „vörös ördögökhöz”.

Korábban megírtuk, hogy a Marca állítása szerint Lionel Messi már július közepén közölte a Barca vezetőségével, jelenleg nem kíván új szerződést aláírni a klubbal. A 29 éves támadó állítólag nem viseli jól, hogy a spanyol adóhatóság folyamatosan nyomoz utána. A barcelonai illetőségű Sport már reagált is a madridi sajtóban felröppent hírekre. A katalán lap szerint az argentin kivár, de a Marcán megjelent hír nem valós információkon, hanem sértődöttségen alapul.

Természetesen rögtön megindult a pletykaáradat Messi eligazolásáról. A Mirror korábbi híre szerint a Manchester City hatalmas összeget fizetne a Barcelonának és a játékosnak, most pedig a fentebb említett Sport hozta le, hogy a városi rivális Manchester United is szerződtetné az argentin kiválóságot – ráadásul nem is akárhogyan!

A katalán portál szerint az MU már azért is hajlandó lenne 50 millió eurót fizetni, hogy Messi ne hosszabbítsa meg 2018-ban lejáró szerződését a Barcelonával, hanem helyette írjon alá José Mourinho csapatához. Az argentin ráadásul ennek az összegnek a dupláját évente is megkapná a klubnál, ami messze a világ legjobban kereső sportolójává tenné. Az angol klub mindezt az Adidas támogatásával finanszírozná, mivel a sportszergyártó cég szponzorálja Messit, és a hírek szerint a manchesteriek hatalmas összegű tranzakciójába is jócskán besegítenének.

Mindazonáltal érdemes megjegyezni, hogy a katalán Sportot nem a világ legmegbízhatóbb forrásai között tartják számon, így érdemes fenntartásokkal kezelni a portál információit.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik