MU: ennek a klublegendának nem kell mennie Mourinho miatt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.05. 07:48
null
Fred the Red már Sir Alex Ferguson idejében is az Old Trafford egyik kulcsfigurája volt
Ryan Giggs távozását követően egy másik Old Trafford-i szimbolikus figura távozása is felvetődött José Mourinho kinevezésének hatására, de őt megnyugtatta a portugál menedzser: továbbra is számítanak rá a Manchester Unitednél.

 

José Mourinhónak már a Chelsea-nél is súlyos nézeteltérései támadtak a klub kisegítő személyzetével, elég csak Eva Carneiro csapatorvosra gondolni, akit egyedi stílusával elüldözött a Stamford Bridge-ről.

Fred the Red, a Manchester United kabalafigurája, aki már Sir Alex Ferguson regnálása alatt is szórakoztatta 55-ös MU-mezében a közönséget a meccsek előtt, felkészült rá, hogy Mourinho nem látja szívesen. Vagyis a kedves ördögöt alakító Steve Smith aggódott.

„Steve heteken át idegeskedett, aggódott, hogy José mást szeretne a mérkőzések előtt, és nem vele képzeli el a hangolást. A menedzser azonban leült vele a klub dolgozóival közös vacsorán, és biztosította róla, hogy tetszik neki a munkája – idézi a klub egyik alkalmazottját a Sun a „Mourinho új szerződést kínált a klublegendának” című cikkében. – Steve nagyon rosszul érezte magát, de José minden félelmét szertefoszlatta. Azt ígérte neki, hogy minden marad a régiben.”

Sőt, az 55-ös mezszámát is megtarthatja…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik