HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.07.29 12:20 Frissítve: 2018.07.29 13:07

MU: Én biztos nem fizettem volna ezért a meccsért – Mourinho

Mint ismert, a Manchester United labdarúgócsapata 4–1-es vereséget szenvedett a Liverpooltól a tengerentúli felkészülési tornán, a Nemzetközi Bajnokok Kupáján (ICC). José Mourinho, az MU menedzsere nem fukarkodott a kritikákkal a mérkőzést követően: jutott a bírónak, saját csapatának és a klubvezetőségnek is.

HIRDETÉS
Mourinhót nem nyűgözte le a Liverpool elleni edzőmeccs (Fotó: AFP)

 

Leginkább a Manchester United átigazolási politikájával volt elégedetlen Mourinho: a klub eddig három futballistát szerződtetett (Fred, Diogo Dalot, Lee Grant), de a portugál menedzser az augusztus kilencedikei határidőig még kettőt szeretne. A kiszemeltek között van többek között Harry Maguire, Yerry Mina és Toby Alderweireld.

„Még két játékost szeretnék igazolni, de úgy gondolom, erre nem lesz lehetőségem. Egyet talán sikerül. Adtam egy öt nevet tartalmazó listát a klubvezetőségnek még hónapokkal ezelőtt. Most várok, hogy legalább egyet át tudunk-e igazolni közülük. Ha nem, akkor harcolunk a jelenlegi kerettel" – mondta a Liverpooltól elszenvedett vereség után José Mourinho, aki beszélt a 4–1-re elveszített felkészülési meccsről is.

„Ez nem az igazi csapatunk volt, még a harminc százaléka sem. A Liverpoolnál a legtöbb játékos hadra fogható volt, tudtak rotálni, mi nem. Üres volt a tartály. Mit adott nekem ez a mérkőzés? Az égvilágon semmit..." – folytatta a „Special One", aki a játékvezetőről és a szurkolókról is elmondta a véleményét. A két angol gigász találkozójára több mint 101 ezren voltak kíváncsiak Michiganben.

„Nagyon jó volt a hangulat, de én a nézők helyében nem jöttem volna ki erre a meccsre. Nem költöttem volna erre a két csapatra a pénzem. Tegnap megnéztem a Chelsea és az Inter mérkőzését, és úgy láttam, az emberek inkább a strandra mentek. Üres volt a stadion – így José Mourinho, aki mindkét említett klubnál dolgozott korábban. – A bíró kiválasztásánál hibáztak a szervezők, valószínűleg a baseballszövetségtől küldtek valakit, mert egyáltalán nem értette a labdarúgást. Vicces volt."

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.11 16:16:52

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

D. Silva korán beköszönt, Agüero bombázott, Gündogan megadta a kegyelemdöfést • Az Arsenal botlott a Wolves ellen.

2018.11.04 21:20:35

Angol labdarúgás S. TÓTH JÁNOS

NS-VÉLEMÉNY. A biznisz ez alkalommal nemes célt is szolgál.

2018.11.03 18:18:11

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Végtelenül közönségszórakoztató csata végén Lacazette mentett pontot a londoniaknak.

2018.10.31 13:30:33

Angol labdarúgás I. M.

Vichai Srivaddhanaprabha több volt, mint klubvezető, sokat tett környezetéért és az egész városért.

2018.10.29 14:57:10

Angol labdarúgás BORBÉLY LÁSZLÓ

A tragikus balesetben elhunyt Vichai Srivaddhanaprabha tulajdonosi érájának története.

HIRDETÉS
HIRDETÉS