HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.07.29 12:20 Frissítve: 2018.07.29 13:07

MU: Én biztos nem fizettem volna ezért a meccsért – Mourinho

Mint ismert, a Manchester United labdarúgócsapata 4–1-es vereséget szenvedett a Liverpooltól a tengerentúli felkészülési tornán, a Nemzetközi Bajnokok Kupáján (ICC). José Mourinho, az MU menedzsere nem fukarkodott a kritikákkal a mérkőzést követően: jutott a bírónak, saját csapatának és a klubvezetőségnek is.

Mourinhót nem nyűgözte le a Liverpool elleni edzőmeccs (Fotó: AFP)

 

Leginkább a Manchester United átigazolási politikájával volt elégedetlen Mourinho: a klub eddig három futballistát szerződtetett (Fred, Diogo Dalot, Lee Grant), de a portugál menedzser az augusztus kilencedikei határidőig még kettőt szeretne. A kiszemeltek között van többek között Harry Maguire, Yerry Mina és Toby Alderweireld.

„Még két játékost szeretnék igazolni, de úgy gondolom, erre nem lesz lehetőségem. Egyet talán sikerül. Adtam egy öt nevet tartalmazó listát a klubvezetőségnek még hónapokkal ezelőtt. Most várok, hogy legalább egyet át tudunk-e igazolni közülük. Ha nem, akkor harcolunk a jelenlegi kerettel" – mondta a Liverpooltól elszenvedett vereség után José Mourinho, aki beszélt a 4–1-re elveszített felkészülési meccsről is.

„Ez nem az igazi csapatunk volt, még a harminc százaléka sem. A Liverpoolnál a legtöbb játékos hadra fogható volt, tudtak rotálni, mi nem. Üres volt a tartály. Mit adott nekem ez a mérkőzés? Az égvilágon semmit..." – folytatta a „Special One", aki a játékvezetőről és a szurkolókról is elmondta a véleményét. A két angol gigász találkozójára több mint 101 ezren voltak kíváncsiak Michiganben.

„Nagyon jó volt a hangulat, de én a nézők helyében nem jöttem volna ki erre a meccsre. Nem költöttem volna erre a két csapatra a pénzem. Tegnap megnéztem a Chelsea és az Inter mérkőzését, és úgy láttam, az emberek inkább a strandra mentek. Üres volt a stadion – így José Mourinho, aki mindkét említett klubnál dolgozott korábban. – A bíró kiválasztásánál hibáztak a szervezők, valószínűleg a baseballszövetségtől küldtek valakit, mert egyáltalán nem értette a labdarúgást. Vicces volt."

2019.01.13 17:13:55

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Rashford szerezte a rangadó egyetlen gólját, de a meccs legjobbja a fantasztikusan védő De Gea volt.

2019.01.12 22:53:16

Angol labdarúgás SZELI MÁTYÁS

NS-VÉLEMÉNY. Túlzó egyesek felháborodása.

2019.01.12 19:21:12

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Mia Khalifa rájött, hogy West Ham-szurkoló, rögtön neki is ment az Arsenal középpályásának.

2019.01.11 12:03:44

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

„A forgatás első napja Londonban pompás siker volt. Alig várom, hogy bejelentsem, min munkálkodom.”

2019.01.09 11:18:39

Angol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

TÉLI ÁTIGAZOLÁSOK. SuperMan. City: nyugalom-sziget, pénz az utánpótlásból, megbecsült tartalékok, közemberközeli sztárok.