MU: első klubja elárulta, mennyibe került Schweinsteiger

Vágólapra másolva!
2015.09.10. 11:24
Első klubja megerősítette, hogy Bastian Schweinsteigerért jóval kevesebb pénzt kapott a Bayern München a Manchester Unitedtől, mint amennyiről a német és angol sajtóban cikkeztek.

A Bild már korábban megszellőztette, hogy az MU 21 millió eurónál jóval kevesebbért jutott hozzá Bastian Schweinsteigerhez, és úgy tűnik, a német lap információja helyes volt.

A középpályás első klubja, a TSV 1860 Rosenheim ugyanis közleményben tudatta, hogy 9 millió euró volt az átigazolási díj. A Bild már korábban megszellőztette, hogy az MU 21 millió eurónál jóval kevesebbért jutott hozzá Bastian Schweinsteigerhez, és úgy tűnik, a német lap információja helyes volt.

A középpályás első klubja, a TSV 1860 Rosenheim ugyanis közleményben tudatta, hogy 9 millió euró volt az átigazolási díj.

Schweinsteiger 1992-ben kezdett futballozni a Rosenheimnél, amelytől 13 éves korában, 1998-ban igazolt át a Bayern Münchenhez. A bajor kiscsapat is részesül most a Bayern által kapott pénzből – ezért tudhatja a vezérkara a pontos átigazolási összeget –, nevelési díjként 19 ezer euró (5.8 millió forint) kerül a klub kasszájába a levonások után.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik