MU: elképesztő pletyka! Van Gaal nemet mondott CR átigazolására

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.22. 11:39
Spanyol sajtóértesülések szerint Louis van Gaalnak, a Manchester United holland menedzserének a januári átigazolási időszakban beajánlották Cristiano Ronaldót, a Real Madrid klasszisát, de nem élt a lehetőséggel, hogy szerződtesse.

A hír forrása Alfredo Duro spanyol újságíró, aki az El Chiringuito című tévéműsorban osztotta meg történetét a nyilvánossággal.

Úgy tudja, hogy Jorge Mendes, Cristiano Ronaldo ügynöke januárban Manchesterbe repült, hogy személyesen tárgyaljon Martin Fergusonnal, az MU játékos-megfigyelői stábjának vezetőjével. A témát CR jövője szolgáltatta, a futballista menedzsere állítólag beajánlotta ügyfelét korábbi csapatának.

Sir Alex Ferguson testvére rögvest tolmácsolta Louis van Gaalnak, hogy lehetőség nyílt Cristiano Ronaldo megvásárlására, a holland szakember azonban a hírek szerint visszautasította a lehetőséget.

Az információt Alfredo Duróra hivatkozva több, a hihetetlen pletykák gyártásában élen járó angol bulvárlap is átvette. A hír igazságtartalmának megítélését önökre bízzuk…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik