MU: „Egyik Liverpool-védő sem jobb, mint az MU hátvédjei”

Vágólapra másolva!
2019.02.23. 12:00
Meglepő kijelentést tett egy nyilatkozatban a Manchester United korábbi kiváló védője, Nemanja Vidics a „vörös ördögök” vasárnapi, Liverpool elleni találkozója előtt. A 37 éves, visszavonult játékos senkit nem vinne a Pool védelméből a Unitedba, mert úgy gondolja, senki sem jobb Jürgen Klopp hátvédei közül Ole Gunnar Solskjaer bekkjeinél.

„Phil Jones nagyszerűen teljesített a legutóbbi meccsein. Chris Smalling jó védő, ahogyan Eric Bailly is. Szerintem van négy stabil védőnk, akik a megfelelő helyzetben a legjobbat tudják kihozni magukból. Összességében – ahogy már a korábbi, nem annyira jó meccseknél is mondtam – ha megnézzük a többi csapatot, nem vinném el az MU-ba a Liverpool vagy a Chelsea egyik védőjét sem, szerintem egyikük sem jobb, mint a mi védőink.”

Bár valóban javuló formát mutat a United védelme is a teljes csapattal együtt, azt azért nehéz elhinni, hogy például a liverpooli Virgil van Dijk ne lenne jobb valamelyiküknél...„Phil Jones nagyszerűen teljesített a legutóbbi meccsein. Chris Smalling jó védő, ahogyan Eric Bailly is. Szerintem van négy stabil védőnk, akik a megfelelő helyzetben a legjobbat tudják kihozni magukból. Összességében – ahogy már a korábbi, nem annyira jó meccseknél is mondtam – ha megnézzük a többi csapatot, nem vinném el az MU-ba a Liverpool vagy a Chelsea egyik védőjét sem, szerintem egyikük sem jobb, mint a mi védőink.”

Bár valóban javuló formát mutat a United védelme is a teljes csapattal együtt, azt azért nehéz elhinni, hogy például a liverpooli Virgil van Dijk ne lenne jobb valamelyiküknél...

Oliver Bond on Twitter

Nemanja Vidic says he wouldn't have Virgil van Dijk at Manchester United because he's no better than the defenders already at Old Trafford.



 

ANGOL PREMIER LEAGUE
27. FORDULÓ

15.05: Manchester United–Liverpool (Tv: Spíler1)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik