MU: egy Liverpool-védő miatt nem költözhet vissza otthonába Solskjaer

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.05. 08:36
null
Solskjaer egyelőre szállodában él (Fotó: AFP)
Bár angol lapértesülések szerint egyre valószínűbb, hogy az idényt követően is marad a Manchester United élén, Ole Gunnar Solskjaer jelenleg egy hotelben tölti mindennapjait, annak ellenére is, hogy Cheshire-ben van egy villája. A norvég még az MU játékosaként élt a 4.5 millió fontot (1.6 milliárd forintot) érő, három és fél holdas telken felhúzott, öt hálószobás ingatlanban, amit távozása után ugyan nem adott el, de egy cégen keresztül bérbe került, a jelenlegi lakót pedig úgy hívják: Virgil van Dijk.

A The Sun akadt a rendkívül ironikus történetre. Mint a lap írja, Solskjaer 2011-ben, amikor a United utánpótlásából a Molde vezetőedzői pozíciójába került, megpróbálta eladni az ingatlant, de mivel nem érkezett megfelelő ajánlat, az egyik erre szakosodott cégen keresztül bérbe adta.

Amikor aztán Van Dijk 2018 januárjában Liverpoolba igazolt, ő költözött be, a bérleti szerződése pedig egy darabig még nem fut ki…

Néhányan jót mosolyognak, mikor megtudják, hogy épp Van Dijk a bérlő – a United legnagyobb riválisának az egyik játékosa. Ole valószínűleg sosem gondolta, hogy ilyen hamar visszatérhet Manchesterbe. Most viszont rendkívül ironikus helyzetet teremt, hogy nem tud visszaköltözni a korábbi otthonába, ami ráadásul még mindig az övé” – idézi a brit bulvárlap a bérbeadó cég egyik munkatársát.

Érdekesség, hogy Solskjaer elődje, José Mourinho ugyan több mint két és fél évig edzette az MU játékosait, eközben végig egy szállodában lakott. Mindez a Unitednak 800 ezer fontjába került.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik