MU: egy apró szív megszakadt, mégis jön a happy end? – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.13. 11:01
Robin van Persie, a Fenerbahce új igazolása már megérkezett Isztambulba, ahol több százan várták a repülőtéren. Bár a holland távozását az angol sportsajtó hetekkel korábban beharangozta, egy manchesteri fiút villámcsapásként ért a bejelentés.

Mint arról beszámoltunk, hivatalossá vált, hogy a Manchester Unitedet elhagyó Robin van Persie a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Fenerbahce játékosa lesz. hivatalossá vált, hogy a Manchester Unitedet elhagyó Robin van Persie a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Fenerbahce játékosa lesz.

Kicsit megkésve, de a holland csatár egyik legnagyobb drukkeréhez, Louis Diamondhoz is eljutott a hír, az angol kisfiú szíve pedig megszakadt.

Mondanunk sem kell, a videót, amelyen Louis megkapja a „horrorhírt” Törökországban is látták, RvP új klubjánál pedig a szurkolók azonnal gyűjtésbe kezdtek.

A cél: összeszedni annyi pénzt, hogy Louis a családjával együtt elutazhasson Isztambulba, és élőben tekinthesse meg a Fener első bajnoki találkozóját.

„Tudom, kegyetlennek tűnik, de képtelen voltam megállni, hogy levideózzam a reakcióját. Ha tíz év múlva megmutatjuk neki, biztosan jót nevet majd rajta. Hatalmas élmény lenne elutazni Törökországba, és újra látni Van Persie-t játszani. Meghatódtunk, amikor hallottunk a gyűjtésről, de még mindig nagyon szomorúak vagyunk a távozása miatt…” – mondta Sam Diamond, az internetet meghódító Louis édesapja.

A könnyeket letörölték, irány Isztambul? (Fotó: dailymail.co.uk)
A könnyeket letörölték, irány Isztambul? (Fotó: dailymail.co.uk)

A hírek szerint a tervezett 1200 fontból (520 ezer forint) 360-at már összegyűjtöttek kevesebb mint egy nap alatt, így szinte biztos, hogy happy enddel zárulhat a történet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik