MU: „Egy álmom vált valóra, hogy Mourinhóval dolgozhatok”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.07. 15:34
null
Diogo Dalot-nak az Arsenal elleni 2–2-es összecsapás volt az első bajnokija, amin végig a pályán volt (Fotó: AFP)
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United portugál védője, Diogo Dalot elmondta: egy álma vált valóra, hogy José Mourinho irányítása alatt futballozhat.

 

A Manchester United négy meccs óta nyeretlen a bajnokságban, így a 19 éves védő ennél mindenképp jobb folytatásban reménykedik – árulta el az Independentnek.

Nincs több gyenge meccs, nincs esélyünk pihenni, mindent bele kell adnunk, hogy pontokat szerezzünk és feljebb kússzunk a tabellán, ezt akarjuk. Amikor alszunk, arról álmodunk, hogy az első négyben végzünk, és amikor felébredünk, biztosak leszünk benne, hogy sikerülni fog.”

A 2018 nyarán Portóból érkező Diogo Dalot-nak az Arsenal elleni 2–2-es összecsapás volt az első bajnoki mérkőzése, amin végig a pályán volt.

Amióta az eszemet tudom, követem a Premier League-et. Szükségem volt egy kis időre, hogy alkalmazkodjak a a körülményekhez. A csapattársaim, az edző és a szurkolók segítségével rengeteget fejlődhetek itt.

Nyilatkozatának végén a honfitársára, a Manchester United menedzserére is kitért.

José Mourinho minden tudását és tapasztalatát megosztja velünk. Azt gondolom, hogy a valaha volt egyik legjobb edző, és egy álom vált válóra, hogy vele dolgozhatok és tőle tanulhatok.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik