MU: eddig nem kértek Ibrából, most mégis visszaigazolnák?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.09. 15:57
A Sky Sports Italy értesülései szerint a Premier League-ben szereplő Manchester United labdarúgócsapata visszaigazolná Zlatan Ibrahimovicot.

Mint ismert, Ibrahimovic még áprilisban, az Anderlecht elleni Európa-liga-negyeddöntős mérkőzésen szenvedett térdszalagszakadást – akkor a legoptimistább előrejelzés a csatár januári visszatérését prognosztizálta.szenvedett térdszalagszakadást – akkor a legoptimistább előrejelzés a csatár januári visszatérését prognosztizálta.

A súlyos sérülést követően a média biztosra vette, hogy Ibrával annak ellenére sem hosszabbít szerződést az MU, hogy a klubnak opciós joga lett volna erre – így is történt, ennek értelmében a csatár július elsejétől szabadon igazolhatóvá vált.

Most viszont felerősödtek az Ibra Manchesterbe való visszatérésével kapcsolatos pletykák: a Sky Sports Italy úgy tudja, a „vörös ördögök” vezetősége már tárgyal a svéd sztárral egy esetleges új szerződésről.

Mino Raiola, Ibrahimovic ügynöke korábban megerősítette, ügyfelének több topligából is van ajánlata, és Ibra biztosan marad Európában, míg a támadó esetleges visszatérésével kapcsolatban José Mourinho, az MU menedzsere elmondta, Romelu Lukaku nyári érkezése ellenére sem zárja ki.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik