MU: De Gea mehet a Realhoz, a PL-ből jön az utód - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.03. 10:33
null
De Gea mégis Madridban köt ki? (Fotó: Reuters)
Az angol sajtó továbbra is állítja, David de Gea a Real Madrid labdarúgócsapatának kapusa lesz a közeljövőben. A friss pletykák szerint a spanyol távozására felkészültek a „vörös ördögök”, sőt, már megtalálták az utódot is.

Amikor már azt hittük, véget érnek a De Gea-Real Madrid pletykák, jön az újabb fordulat. Korábban az angol sajtó arról számolt be, hogy mivel Víctor Valdést elengedte az MU, szinte biztosra vehető, hogy David de Gea marad az első számú kapus, így a blancók lemondhatnak az Iker Casillas pótlására kinézett spanyolról.

A „mindig jól értesült” britek meggondolták magukat, és az új információk birtokában állítják, mégis a spanyol fővárosba költözik a „vörös ördögök” kapusa.

A több lapnál is megjelent pletyka szerint már az utód is megvan, és a pénzt, amelyet a Real fizet a játékosért – 31 millió euró – egyből továbbadják a manchesteriek, és pontosan ennyiért elhozzák a Tottenham franciáját, Hugo Llorist.

Az árak természetesen jóval meghaladják a transfermarkt.de becslését, amely szerint De Gea 18, Lloris pedig 16 millió euróért válthatna csapatot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik