MU: Cleverley mégis a Villában köthet ki, a liga dönt róla

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.02. 14:07
Mégis az Aston Villánál köthet ki Tom Cleverley, a Manchester United középpályása, akivel kapcsolatban négy hónapos kölcsönszerződésről állapodott meg a két klub – ám mivel az egyezség az átigazolási határidő lejárta után született meg, a Premier League jóindulatán múlik, hogy hivatalossá válik-e a szerződés.

Cleverley eladásáról hétfőn megegyezett a két klub 10 millió euróban, de a középpályás túl magas fizetési igényei miatt kútba esett az üzlet.Van Gaal azonban szabadulni akart a szerződése utolsó évébe lépő játékostól, ezért az Evertonnal is tárgyalt, ám a liverpooliak nem adtak volna ennyit a játékosért.hétfőn megegyezett a két klub 10 millió euróban, de a középpályás túl magas fizetési igényei miatt kútba esett az üzlet.Van Gaal azonban szabadulni akart a szerződése utolsó évébe lépő játékostól, ezért az Evertonnal is tárgyalt, ám a liverpooliak nem adtak volna ennyit a játékosért.

Paul Lambert, az Aston Villa menedzsere a piac zárása előtt tett egy kölcsönvételi ajánlatot az MU-nak, amit elfogadtak az Old Traffordon, de a papírmunka már csak kedd délelőtt készült el.

Az okmányok eljutottak a liga vezetőségéhez, amelynek még kedden vissza kell igazolnia, hogy Cleverley januárig szóló kölcsönszerződése hivatalossá válhat. A játékos januártól bármelyik klubbal szabadon tárgyalhat új szerződéséről.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik