MU: Cleverley a szezon végéig az Aston Villáé – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.02. 17:17
A Manchester United és Aston Villa bejelentette, hogy Tom Cleverley, a manchesteriek játékosa a szezon végéig a birminghami klubnál folytatja pályafutását kölcsönben. Mivel az egyezség az átigazolási határidő lejárta után született meg, a Premier League elbírálásán múlt az üzlet, ám a liga végül áldását adta a kölcsönszerződésre.

Cleverley eladásáról hétfőn megegyezett a két klub 10 millió euróban, de a középpályás túl magas fizetési igényei miatt kútba esett az üzlet. Louis Van Gaal, az MU menedzsere azonban szabadulni akart a szerződése utolsó évébe lépő játékostól, ezért az Evertonnal is tárgyalt, ám a liverpooliak nem adtak volna ennyit a játékosért. hétfőn megegyezett a két klub 10 millió euróban, de a középpályás túl magas fizetési igényei miatt kútba esett az üzlet. Louis Van Gaal, az MU menedzsere azonban szabadulni akart a szerződése utolsó évébe lépő játékostól, ezért az Evertonnal is tárgyalt, ám a liverpooliak nem adtak volna ennyit a játékosért.

Paul Lambert, az Aston Villa menedzsere a piac zárása előtt tett egy kölcsönvételi ajánlatot az MU-nak, amit elfogadtak az Old Traffordon, de a papírmunka már csak kedd délelőtt készült el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik