MU: „bukott” olasz válogatott csatárnak adhat esélyt Solskjaer

Vágólapra másolva!
2019.01.14. 10:02
Angol sajtóhírek szerint a Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer úgy döntött, ad egy esélyt a 30-szoros olasz válogatott csatárnak, Giuseppe Rossinak.

A Parmában és a Manchester Unitedben nevelkedő Rossi pályafutása csúcsán a Villarrealban és a Fiorentinában futballozott, de játszott a Newcastle Unitedben, a Levantéban, a Celta Vigóban, majd a Genoában is.

A korábbi olasz válogatott támadó még mindig csak 31 esztendős, 2018 nyara óta azonban nincs csapata.

Ennek több oka is van, az egyik, hogy Rossi az utóbbi években szinte folyamatosan sérülésekkel küzdött, a másik, hogy az olasz csatár 2018 szeptemberében doppingügybe keveredett, amelynek végén aztán csak egy figyelmeztetést kapott.

Solskjaer mentheti meg Rossi karrierjét (Fotó: AFP)
Solskjaer mentheti meg Rossi karrierjét (Fotó: AFP)

A BBC-nek író Simon Stone beszámolója szerint Solskjaer úgy gondolta, egy jó csatárra minden csapatnak szüksége van, így meghívta a Manchester United edzésére Rossit, akivel korábban csapattársak voltak az MU-nál.

Mivel az olasz támadó nincs épp topformában, ha jól alakul a „próbajáték” Angliában, akkor sem valószínű, hogy hamar pályára lép a Unitedben, de mivel Rossi ingyen igazolható, nem sok vesztenivalójuk van a manchesterieknek.

Legrosszabb esetben elküldik az olaszt, legjobb esetben viszont van egy hálás, gólerős cserecsatáruk ingyen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik