MU: Boldog vagyok, de bármi megeshet – Rooney a távozásról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.23. 11:25
Wayne Rooney, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United ikonja egyáltalán nem zárja ki a távozás lehetőségét.

A 31 esztendős támadó immár a Manchester United legeredményesebb játékosaa maga 250 találatával, ám Wayne Rooney egy valamiben biztos: nem elégszik meg a cserepaddal, játszani szeretne.A 31 esztendős támadó immár a Manchester United legeredményesebb játékosaa maga 250 találatával, ám Wayne Rooney egy valamiben biztos: nem elégszik meg a cserepaddal, játszani szeretne.

Amikor a lehetséges távozásáról kérdezték, az angol válogatott játékos elmondta, boldog Manchesterben.

„Elkötelezett vagyok a klub felé, hosszú ideje vagyok már itt – mondta Rooney a Sky Sportnak. – Azonban a labdarúgás világában sok furcsaság történik, bármi megeshet, a dolgok gyorsan változnak. Mindenesetre boldog vagyok Manchesterben. Persze ahogy már korábban is mondtam, játszani szeretnék, számomra ez fontos tényező.”

„Most jó helyen vagyok, jól érzem magam. Azt hiszem, egy-két évig még meglesz a lehetőségem a távozásra, meglátjuk, mit hoz a jövő.”

A „vörös ördögök” ikonjának lehetséges távozása azok után vetődött fel, hogy a hírek szerintkét kínai klub, a leggazdagabbnak számító Kuangcsou Evergrande és a pekingi Kuoan is mesés ajánlattal csábítja – állítólag heti 700 ezer fontot (254 millió forint) fizetnének a futballistának, miközben Rooney jelenleg 300 ezret keres egy hét alatt az MU-nál, amelyhez 2019-ig köti a szerződése.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik