MU: bemutatták Di Maríát, először pózolt a 7-es mezzel - fotó

Vágólapra másolva!
2014.08.28. 17:57
null
Ángel Di María az új mezével pózol (Fotó: Reuters)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United csütörtökön hivatalosan is bemutatta új játékosát, az argentin Ángel Di Maríát.

Mint ismert, a világbajnoki ezüstérmes középpályás brit rekordot jelentő összegért, 59.7 millió fontért (75 millió euró) érkezett és öt évre írt alá.

„Nagyon boldog vagyok, hogy a Manchester Unitedban játszhatok – kezdte nyilatkozatát Di María. – Kedvelem a csapatot, és ide akartam igazolni még úgyis, hogy most nem szerepel a Bajnokok Ligájában. Úgy gondolom, segíthetek a csapaton.”

„Rendkívül örülök, hogy a menedzser engem választott új érkezőnek. Az MU óriási csapat, amely rengeteg trófeát nyert már eddig is. Azért jöttem ide, hogy segítsek a csapat játékát javítani. Sok trófeát szeretnék nyerni" – tette hozzá a 26 éves játékos.

Di María több poszton is szerepelt az elmúlt években, volt szélső, de a középpálya közepén is futballozott. Arra a kérdésre, hogy melyik a kedvenc posztja, a következőt felelte:

„A menedzsertől függ, hová szeretne engem tenni, és hol szeretne szerepeltetni. Azért jöttem, hogy a csapatért dolgozzak, felkészültem arra, hogy bármelyik poszton bevethetnek – felelte az argentin, akit a brit átigazolási rekordról is faggattak. Elmondása szerint az összeg nem zavarja, a klubelnök hatásköre erről egyezkedni és tárgyalni: – Az én dolgom az, hogy a klubért dolgozzak, és a legjobbamat nyújtsam a Manchester Unitedért.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik