MU: Beckham és kortársai megvennék a klubot, amely cáfol

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.27. 15:11
A Manchester United cáfolta a brit The Sun információit, amelyek szerint David Beckham és a klub „1992-es korosztályának” többi tagja katari befektetőkkel társulva felvásárolná az egyesületet.

A lap értesülései szerint az amerikai Glazer család elvesztette érdeklődését a labdarúgás iránt, és szívesen megválna aNew York-i tőzsdén 1.6 milliárd fontra tartott Manchester Unitedtól. „Glazeréket már nem érdekli a United, mindenki tudja, hogy ha jó ajánlatot kapnának, eladnák, hogy kimentsék a pénzüket" – idéz a Sun egy magát megnevezni nem kívánó forrást.

Az amerikaiak távozási szándékát a Sun szerint David Moyes vezérlése alatt elért eredmények erősítették meg, de a Manchester United közölte, hogy a klubban 2005-ben 90 százalékos részesedést szerző Glazer család testvérpárja, Avram és Joel elhatározta, hogy áll elébe a kihívásnak, óújraépítik a csapatot, s visszajuttatják a Premier League élére.

A hírek szerint Beckham a katari királyi családdal állna össze, és beszállna az üzletbe Paul Scholes, Ryan Giggs, Nicky Butt, valamint Phil és Gary Neville is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik