PL: „Bale nem boldog a Realnál, az MU bajnok lehetne vele”

Vágólapra másolva!
2015.03.27. 10:05
Paul Scholes, a Manchester United labdarúgócsapatának ikonja szerint Gareth Bale, a Real Madrid walesi kiválósága remekül illene a „vörös ördögökhöz”, és vele újra bajnok lehetne a csapat.

Gareth Bale nehéz heteken van túl. A blancókhoz 2013 nyarán majd’ 100 millió euróért szerződő walesi szélső a Barcelona elleni rangadón mutatott gyenge teljesítményével kivívta a drukkerek haragját, ezt mutatja az is, hogy az el Clásico után a szurkolók egy kisebb csoportja a szélső autójára támadt. az el Clásico után a szurkolók egy kisebb csoportja a szélső autójára támadt.

Nem csoda, hogy ezek után a nemzetközi sportsajtóban felvetődött a játékos távozása, aki azonban állítólag továbbra is Madridot tekinti az otthonának.

„Gareth Bale nem tűnik boldognak mostanában, de nem hiszem, hogy máris el akarná hagyni a királyiakat. Ennek ellenére azt sem merem kijelenteni, hogy nincs esély a távozására, hiszen Mesut Özil és Ángel Di María példája is mutatja, a Realnál bármi megtörténhet” – kezdte cikkét a visszavonulása óta az Evening Standard újságírójaként is dolgozó Paul Scholes.

„Természetes, hogy a klub korábbi játékosaként azt akarom, hogy a legjobbak szerepeljenek az MU-nál, ám ha objektíven körbejárom a kérdést, ugyanez a véleményem, Bale remekül passzolna a manchesteriekhez. A szurkolók imádnák, a csapatnak pedig pont egy ilyen klasszisra van szüksége. Vele minden megváltozna, újra bajnokok lehetnénk. Éric Cantona, Dwight Yorke, Ruud van Nistelrooy és Wayne Rooney után ő lehetne az MU új húzóembere” – írta Scholes.

Bale-t 2019-ig köti szerződés Madridba, piaci értékét a transfermarkt.de 80 millió euróra becsüli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik