MU: édesanyja meglepő dolgot hordott a kis Lukaku meccseire

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.25. 17:54
Romelu Lukakuról jól tudjuk, nem a világ leggyengébb testalkatú játékosa, és ez már gyermekkorában is így volt. A Manchester United sztárjáról ügynöke, Mino Raiola a svéd Expressennek elárulta: utánpótláskorú labdarúgóként sokszor nem hitték el róla, hogy a megfelelő korosztályban játszik, ezért édesanyjának erre is gondolnia kellett.

A most 190 cm magas és 94 kilós csatár rendre három-négy gólt szerzett a vele egyidősekkel vívott meccseken, ráadásul már akkor is magasabb és erősebb volt a többieknél. Ezért a többi szülő egyszerűen nem hitte el róla, hogy valóban az adott korosztályba tartozik.egyszerűen nem hitte el róla, hogy valóban az adott korosztályba tartozik.

A kis Lukaku meccseire járó édesanya ezt egyszerűen oldotta meg: fia születési anyakönyvi kivonatát hordta a mérkőzésekre, hogy bebizonyítsa, az ő gyermeke bizony jó helyen jár.

Ráadásul bőrszíne miatt azt is híresztelték róla, hogy a mára sztárrá avanzsáló futballista Afrikában született – édesanyja ezt is tisztázni tudta a dokumentummal, hiszen fia Antwerpenben, Belgiumban látta meg a napvilágot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik