MU: „Amíg Van Gaal a menedzser, biztos nem igazolnék oda”

Vágólapra másolva!
2016.01.19. 10:29
Azok után, hogy az utóbbi hónapokban rengetegen kritizálták Louis van Gaalt, a Premier League-ben szereplő Manchester United menedzserét, most Usain Bolt, hatszoros olimpiai bajnok atléta is „odaszúrt” a holland szakembernek.

A jamaicai sprinter néhány hónapja elmondta, sokszor gondolkozott már azon, hogy elmegy próbajátékra a Manchester Unitedhez – és Bolt úgy érzi, hogy az angol klub szerződtetné is őt.elmegy próbajátékra a Manchester Unitedhez – és Bolt úgy érzi, hogy az angol klub szerződtetné is őt.

„Sokszor eljátszottam a gondolattal, hogy elmegyek egy próbajátékra, amelynek végén azt mondják nekem, »Rendben, gyere hozzánk!« vagy azt, hogy »Nem, nem vagy elég jó«” – mondta korábban az MUTV-nek.

„Azt hiszem, jól teljesítenék egy ilyen teszten, mert fitt és gyors vagyok, jól kezelem a labdát, valamint értem az összes játékot. Ha próbajátékra mennék, biztosan azt mondanák »Tudod mit? Itt egy szerződés öt évre. Huszonkilenc éves vagy, írj alá!«”

Igen ám, de az utóbbi hónapokban sokat változott a hatszoros olimpiai bajnok véleménye: ma már úgy véli, amíg Louis van Gaal a gárda menedzsere, addig biztosan nem érdekelné az MU, a holland szakember taktikája túl unalmas neki.

„Megnézve Van Gaal felfogását, nem igazán szeretném, hogy ő legyen az edzőm – árulta el az ESPN-nek Bolt. – De tényleg, azt hiszem, inkább pihentetem ezt az ötletet, amíg Van Gaalt el nem küldik, vagy le nem mond.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik