MU: állítják, a Real Madrid hibájából dőlt be a De Gea-üzlet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.01. 10:54
Az angol Sky Sports érdeklődésére a Manchester United képviselői jelezték, eladóként minden szükséges dokumentumot időben, az átigazolási határidő előtt eljuttattak a Real Madridhoz, így David de Gea szerződtetésének meghiúsulása a Real Madrid felelőssége. De Gea átigazolási kérelmét a hivatalos határidő letelte után adta be a Real Madrid, így a transzfer nem mehetett végbe.

A spanyol profi labdarúgóliga megerősítette, hogy nem kapta meg időben a szükséges dokumentumokat helyi idő szerint hétfő éjfélig, ezért nem lehetett szentesíteni az átigazolást.nem kapta meg időben a szükséges dokumentumokat helyi idő szerint hétfő éjfélig, ezért nem lehetett szentesíteni az átigazolást.

A Manchester United képviselői a Sky Sportsnak elmondták, minden szükséges dokumentumot elküldtek aláírva és időben, és ha szükséges, ezt bizonyítani is tudják. Hozzátették, a Real Madrid elismerte, hogy az ő hibájuk miatt adták be késve a kérelmet.

A Real Madrid a FIFA-hoz fellebbezett, de nem valószínű, hogy sikerrel jár, a nemzetközi szervezet csak nagyon indokolt esetben tesz kivételt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik