MU: áll a bál; Mourinho most túl messzire ment? – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.02. 17:08
José Mourinho nem arról híres, hogy visszafogja magát a nyilatkozataiban, ehhez már a Manchester United labdarúgócsapatának drukkerei is hozzászoktak. A szurkolók szerint azonban most túl messzire ment a Special One, ugyanis a klub egyik legnagyobb ikonjának ment neki.

Az egész a Manchester United december 30-ai 0–0-s döntetlenjével kezdődött. A Southampton elleni iksz után Paul Scholes, a „vörös ördögök” ikonja azt merte mondani élő adásban, hogy Paul Pogba egyszerűen nem ér annyit, amennyit a United fizetett érte, mert nem az a típusú játékos, aki képes találkozókat eldönteni.hogy Paul Pogba egyszerűen nem ér annyit, amennyit a United fizetett érte, mert nem az a típusú játékos, aki képes találkozókat eldönteni.

Ez azonban, úgy tűnik, kiverte a biztosítékot Mourinhónál, aki csapata következő sajtótájékoztatóján szinte csak Scholesról volt hajlandó beszélni. És nem fogta vissza magát…



„Scholes semmi mást sem csinál, csak kritizál. Nem Pogba tehet arról, hogy sokkal több pénzt keres, mint amennyit Scholes kapott! Scholes biztosan úgy vonul be a történelemkönyvekbe, mint egy fantasztikus játékos, de nem úgy, mint egy szakértő... Ha egy nap menedzser lesz, remélem, legalább negyedolyan sikeres lesz, mint én!” – mondta Mourinho a Sky Sports kamerái előtt.

A közösségi oldalakon megszólaló drukkerek egyöntetű véleménye szerint Mourinho most túl messzire ment, és ahelyett, hogy a klub ikonjait becsmérli, inkább a taktikával foglalkozhatna.

SZAVAZÁS

Jogosan akadt ki Mourinho Scholesra?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik