MU: A Norwich megérdemelte a győzelmet - Ferguson

Vágólapra másolva!
2012.11.18. 13:37
Megérdemelt norwichi győzelemről beszélt Sir Alex Ferguson, a Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere, miután csapatával egygólos vereséget szenvedett szombaton idegenben a Premier League 13. fordulójában.

Sir Alex Ferguson (MU): „A Norwich megérdemelte a győzelmet, mert megdolgozott érte, még akkor is, ha mi többet birtokoltuk a labdát. Viszont nem alakítottunk ki elég gólhelyzetet, ez egyszerűen nem a mi esténk volt. Nagyszerű fejesből szerezték meg a győztes gólt, a kapusunk nem tehetett róla. Kalapot kell emelnünk az ellenfél előtt, nagyot küzdött, és a kapusa is remek napot fogott ki."Sir Alex Ferguson (MU): „A Norwich megérdemelte a győzelmet, mert megdolgozott érte, még akkor is, ha mi többet birtokoltuk a labdát. Viszont nem alakítottunk ki elég gólhelyzetet, ez egyszerűen nem a mi esténk volt. Nagyszerű fejesből szerezték meg a győztes gólt, a kapusunk nem tehetett róla. Kalapot kell emelnünk az ellenfél előtt, nagyot küzdött, és a kapusa is remek napot fogott ki."

Chris Hughton (Norwich): „Nagyszerű érzés, hiszen a Manchester Unitedet győztük le. A szezon elején volt pár gyengébb teljesítményünk, így fontos, hogy az utóbbi időben elkezdtük gyűjtögetni a pontokat. Bíztunk magunkban, de ha nem teljesítünk mindig ezen a szinten, akkor könnyen vereséget szenvedhetünk."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik