MU: eltört a jobbhátvéd arccsontja, kidőlt a balbekk is

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.05. 12:14
Louis van Gaal, az angol Premier League-ben szereplő Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere elmondta, két védőjére is kényszerpihenő vár a vasárnapi, Yeovil elleni FA-Kupa mérkőzést követően.

„Rafael arccsonttörést szenvedett, míg Luke Shaw-nak a bokájával vannak problémái – mondta Van Gaal, aki a szünetben mindkét játékosát lecserélte. – Kénytelen voltam lehozni őket, és mivel nincs túl sok védőm, ezért szerkezetet is kellett váltanom. Rafael sérülten játszott, elképesztő, hogy ennek ellenére is vállalta a pályára lépést. Fantasztikus mentalitása van, le vagyok nyűgözve!” Van Gaal, aki a szünetben mindkét játékosát lecserélte. – Kénytelen voltam lehozni őket, és mivel nincs túl sok védőm, ezért szerkezetet is kellett váltanom. Rafael sérülten játszott, elképesztő, hogy ennek ellenére is vállalta a pályára lépést. Fantasztikus mentalitása van, le vagyok nyűgözve!”

Mivel Antonio Valencia és Ashley Young is sérült, Van Gaalnak egy ideig le kell mondania az általa favorizált 3–5–2-es hadrendről. Jó hír azonban a „vörös ördögök” szurkolói számára, hogy Ángel Di María visszatért, sőt, gólt is lőtt vasárnap, valamint hamarosan Daley Blind és Marcos Rojo is bevethető lesz.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik