MU: A fiamat jobban érdekli Neymar, mint én – Giggs

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.18. 18:38
null
Giggs (balra) a fia számára nem MU-legenda (Fotó: Reuters)
A Manchester United korábbi legendás labdarúgója, az első csapat jelenlegi pályaedzője, Ryan Giggs számára szinte lehetetlen meggyőznie a kilencéves fiát arról, hogy a közelmúltban még ő is remek futballista volt.



„Van egy dolog, ami eléggé idegesít, mégpedig az, hogy a fiam sohasem látott engem a pályán a legjobb korszakomban – mondta Giggs a The Daily Telegraph-nak. – Amire ő emlékszik az én pályafutásomból, az csupán néhány év, semmi több. Nem érdeklem. A kedvenc játékosa Neymar. Cristiano Ronaldo és Lionel Messi előtt. Ahhoz, hogy felfigyeljen rám, fényeznem kell magam, pedig ez nem szokásom.”

„De hiába mondok neki olyanokat, hogy régen gyorsabb voltam, mint Messi, mert azt válaszolja: dehogy is, még én is gyorsabb vagyok nálad. Egyszerűen nem tudja felfogni a dolgot. Többször mondtam már neki: ide nézz, apa van a tévében, itt az egyik gólja, nézd meg! Erre ő általában fogja magát és kimegy a szobából.”

Ryan Giggs, a Manchester United klublegendája 2014-ben vonult vissza, a walesi labdarúgó karrierje során 13 angol bajnoki címet, két Bajnokok Ligáját és négy FA-kupát nyert.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik