MU: a City-játékos volt Ferguson utolsó kiszemeltje

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.14. 13:01
René Meulensteen, a Manchester United labdarúgócsapatának korábbi másodedzője – és egyben Sir Alex Ferguson segítője – elárulta, hogy a skót tréner a visszavonulása előtt kiket szemelt ki a gárda megerősítésére.

A 76 esztendős szakember 2013-ban, némileg váratlanul lengette be a visszavonulását. Ferguson segédje akkoriban René Meulensteen volt, aki most arról mesélt, hogy kik voltak Ferguson utolsó kiszemeltjei a leköszönése előtt.René Meulensteen volt, aki most arról mesélt, hogy kik voltak Ferguson utolsó kiszemeltjei a leköszönése előtt.

„Ha Fergie nem vonul vissza, akkor a stabilitás és folytonosság még mindig meglenne a klubnál, a Manchester United most is harcban lenne a bajnoki címért – idézi Meulensteent az Evening Standard. – Akkoriban Ilkay Gündogant és Marco Reust figyeltük a Dortmundból. Gündogan nagyon hasonlított Paul Scholeshoz, meg tudta tartani a labdát, gyorsan gondolkodott és megvolt a megfelelő sebessége is.”

Gündogan 2016 nyarán végül a városi rivális Manchester Cityhez igazolt, amely 27 millió fontot fizetett a Dortmundnak a középpályásért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik