HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.08.24 12:11 Frissítve: 2018.08.24 17:59

MU: a bulvársajtó szerint Mourinho a távozásáról beszélt

Az angol bulvársajtó szerint az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United menedzsere, José Mourinho kész otthagyni jelenlegi állását.

HIRDETÉS
Arról írnak, hogy a menedzser a barátainak beszélt a problémákról, frusztrált a kialakult helyzet miatt (Fotó: AFP)

 

A The Mirror szerint a portugál mester a barátainak beszélt a lehetséges távozásról. Mourinho állítólag egyre frusztráltabb az elmaradt átigazolások és a csapat vártnál gyengébb teljesítménye miatt. Illetve az sem könnyíti meg a dolgát, hogy nem kapja meg a vezetőségtől a megfelelő támogatást.

A cikk szerint a klub ügyvezető alelnökével, Ed Woodwarddal is megromlott a kapcsolata, mivel a vezetőség nem volt hajlandó nagy összegeket áldozni a védelem közepének megerősítésére. Mourinho állítólag Toby Alderweireldet (Tottenham), és Harry Maguire-t (Leicester) is szívesen szerződtette volna, de nem kapta meg a vezetőségtől a megfelelő anyagi támogatást. Ami nem is annyira meglepő, azok után, hogy Mourinho az eddigi két éve alatt nem keveset, majd’ 390 milliót költött transzferekre

A szurkolók egy része már most menesztené a portugált, gyűjtést szerveznek, hogy állni tudják Mourinho 12 millió fontos „fájdalomdíját”, amit az elküldése esetén kellene kifizetnie a klubnak.

A „vörös ördögök” hétfőn a Tottenhamet látják vendégül a Premier League 3. fordulójában, azon a meccsen kellene javítaniuk a legutóbbi, Brighton elleni 3–2-es vereséget követően.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.14 22:50:47

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Jürgen Klopp csapata 2–1-re nyert a későn ébredő Spurs ellen a Wembleyben.

2018.09.14 16:29:02

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Két nappal a vb-döntő előtt Pogbával chatelt, rengeteg ügyfele van a Premier League-ből.

2018.08.28 12:06:22

Angol labdarúgás MAROSI GERGELY

Ha ebben az idényben sem szerez nagy trófeát, az valószínűleg az állásába kerül, és edzői reputációja is megsínyli.

HIRDETÉS
HIRDETÉS